Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σπανός: Οι δυνάμεις που κινούνται στο παρασκήνιο θα είναι πιο προσεκτικές

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μίλησε για το σκάνδαλο με τα”στημένα” παιχνίδια, αλλά και για τους στόχους της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι φέτος είναι υψηλοί.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του στην εφημερίδα “Kόσμος του Επενδυτή”:
 
Για τους φετινούς στόχους του Ατρομήτου:
 
“Πρώτα από όλα να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Τα πρώτα δείγματα είναι, η θετικά. Η φιλοσοφία μας δεν έχει αλλάξει, θα φτιάξουμε ένα δυνατό ρόστερ που θα μπορεί να χτυπάει όλα τα παιχνίδια… Έχω απαγορεύσει να μιλάμε για παραμονή και μόνο… Θέλουμε πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας”.
 
Για τον Γιώργο Δώνη:
 
“Διανύει την τρίτη του περίοδο στην ομάδα. Θα κριθεί συνολικά το καλοκαίρι η δουλειά του. Μέχρι στιγμής έχουμε πολύ καλή συνεργασία και πιστεύω πως μπορεί να συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια”.
 
Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων:
 
“Οι δυνάμεις που κινούνται στο παρασκήνιο θα είναι πιο προσεκτικές στις κινήσεις τους. Όλο αυτό που είδαμε το τελευταίο διάστημα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά… Όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας συνιστούν δυσφήμιση για το άθλημα, είναι γεγονός. Όμως υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για όλους τους κατηγορούμενους… Δεν είναι όλοι οι Έλληνες παράγοντες λαμόγια… Ας αναδείξουμε και τις θετικές πρωτοβουλίες που λαμβάνονται στο χώρο μας, δεν είναι κακό”.
 
Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το χώρο του ποδοσφαίρου:
 
“Μετά τα τελευταία γεγονότα έχω προβληματιστεί σοβαρά γιατί βλέπω πως υπάρχει απαξίωση. Στο ποδόσφαιρο δεν μπήκα για να κερδίσω κάτι. Είμαι στο χώρο από μικρό παιδί. Ήμουν ποδοσφαιριστής, σαν παράγοντας ξεκίνησα από την Α’ Πειραιά με τη Χαλκηδόνα. Για μένα το ποδόσφαιρο είναι μεράκι. Αν χαθούν αυτά τα στοιχεία, θα έρθει και για μένα το πλήρωμα του χρόνου… Φυσικά θα έχω προετοιμάσει την επόμενη μέρα, δεν θα αφήσω το δημιούργημά μου να καταρρεύσει…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...