Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στην ΑΕΚ ως το 2014 ο Κώστας Μανωλάς

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Κώστα Μανωλά έλαβε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ καθώς ο διεθνής στόπερ αποδέχθηκε την πρόταση της Ενωσης και θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τα κιτρινόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2014 και ασφαλώς εφόσον δεν προκύψει σημαντική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού καθώς στην ΠΑΕ δεν κρύβουν ότι υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πωλούνται στην κατάλληλη τιμή.

Ο 20χρονος στόπερ θα λάβει περίπου 900.000 ευρώ σε πάγιες αποδοχές ως το καλοκαίρι του 2014 ενώ με τα επιμέρους μπόνους στόχων τα οποία προβλέπονται από τη συμφωνία οι συνολικές αποδοχές του μπορούν να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ την επόμενη τριετία!

Ο Μανωλάς ήταν αρχικά αρνητικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την ΑΕΚ το εφετινό καλοκαίρι και επιθυμούσε να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τον Ιούνιο του 2012 όταν και θα εξέπνεε η συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα σε αυτόν και στην Ενωση το καλοκαίρι του 2009.

Ωστόσο, το τελεσίγραφο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ σύμφωνα με το οποίο θα έπρεπε είτε να ανανεώσει το συμβόλαιό του είτε να προσκομίσει πρόταση από άλλη ομάδα διότι δεν θα υπολογιζόταν από την Ενωση για τη σεζόν 2011-12, λειτούργησε τελικά για καλό και έφερε τις δύο πλευρές πιο κοντά.

Η ΑΕΚ βελτίωσε αρκετά την πρότασή της, ο Μανωλάς χαμήλωσε σημαντικά τις απαιτήσεις του κι εν τέλει το μεσημέρι της Τρίτης (11/7) οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ανανεώνοντας τη συνεργασία τους ως τον Ιούνιο του 2014.
http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...