Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Γκολάρα ο Ταχτσίδης! (VIDEO)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η καριέρα του Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ρόμα, καθως πέτυχε γκολάρα στο φιλικό με την Ζαγκλέμπε Λουμπίνο, ενώ ήταν ο δημιουργός και του 1ου γκολ. Το ματς είναι σε εξέλιξη...

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεκίνησε ιδανικά την καριέρα του στην Ρόμα, καθώς σκόραρε στο ντεμπούτο του, στο φιλικό κόντρα στην πολωνική, Ζαγκλέμπε Λούμπιν, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε στην βασική 11άδα, αμυντικός μέσος έχοντας μαζί στην τριάδα του κέντρου τους Πιάνιτς και Μπράντλεϊ, ενώ στην τριάδα της επίθεσης οι Μπόγιαν, Λαμέλα και Οσβάλντο.


Το πρώτο γκολ του Ταχτσίδη με την Ρόμα από buitre9
Γκολ Οσβάλντο, δημιούργημα Ταχτσίδη από buitre9
Στο 19ο λεπτό ο Ταχτσίδης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την νέα του ομάδα και έκανε το 2-0 για την Ρόμα, με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σκόραρε με φανταστική λόμπα με το αριστερό, περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Ταχτσίδης μάλιστα μόλις στο 1ο λεπτό με εξαιρετική μπαλιά ήταν ουσιαστικά ο δημιουργός του πρώτου γκολ της Ρόμα, καθώς βρήκε εξαιρετικά τον Μπόγιαν στην περιοχή, και αυτός έδωσε δίπλα του στον Οσβάλντο που από κοντά έκανε το 1-0.

Η Ρόμα στο 30' έκανε το 3-0 με τον Έρικ Λαμέλα και ο Μπόγιαν το 4-0 στο 44', ενώ το φιλικό στο Σικάγο βρίσκεται σε εξέλιξη...

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Ρόζι, Ρομανιόλι, Καστάν, Ταντέι, Ταχτσίδης, Μπράντλεϊ, Πιάνιτς, Λαμέλα, Μπόγιαν, Οσβάλντο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...