Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Aύριο ο Γκόγκιτς πιάνει δουλειά στον Εργοτέλη

Η άφιξη του Σίνισα Γκόγκιτς την Πέμπτη στο Ηράκλειο σηματοδοτεί ουσιαστικά το σχεδιασμό και τη δημιουργία της ομάδας της νέας περιόδου. Ο Σερβοκύπριος τεχνικός έχει μελετήσει μέσω των DVD που προμηθεύτηκε την ομάδα της περυσινής χρονιάς, ώστε να προχωρήσει στις διορθωτικές κινήσεις που κρίνει απαραίτητες.
 
Την Παρασκευή μάλιστα θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη για να συζητήσουν τα δεδομένα που υπάρχουν αλλά και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Η προεργασία πάντως σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά θέματα έχει ήδη γίνει, ενώ υπάρχουν δύο πλάνα για το πώς θα κινηθεί το τεχνικό επιτελείο, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα χρονιά. 
 
Αύριο πάντως περιμένουν μια πρώτη ένδειξη σχετικά με τη δικαστική διαμάχη που υπάρχει με την ομάδα του Πανιωνίου, αφού η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών θα κρίνει αν και κατά πόσο είχε δικαίωμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης να προχωρήσει σε μεταγραφές την περίοδο του περασμένου Γενάρη.
 
Η εκδίκαση της υπόθεσης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ωστόσο το γεγονός ότι η 4η Ιουλίου έχει οριστεί ως «ημέρα του ποδοσφαίρου» από την ΕΠΟ, λόγω του άθλου της Εθνικής ομάδας το 2004, μετέθεσε τη σχετική εξέλιξη. 
 
Εργοτέλης και Πανιώνιος θα καταθέσουν τα υπομνήματα που έχουν ζητηθεί, με το ΙΚΑ Καλλιθέας να ενημερώνει για την ασφαλιστική ενημερότητα του Πανιωνίου. 
 
Εκτός πάντως από την αυριανή εκδίκαση, υπάρχει και το αίτημα του Εργοτέλη για αφαίρεση βαθμών, εξαιτίας οφειλών στους Λάτκα και Μπέλιτς.
 
Ο Εργοτέλης πάντως από την προηγούμενη Παρασκευή έχει κάνει καταγγελία και σε βάρος της Κέρκυας,όπως και ο Παναιτωλικός, αφού επίσης έχει έννομο συμφέρον. Αν υπάρξει δικαίωση στην καταγγελία σε βάρος της Κέρκυρας και όχι του Πανιωνίου, για παράδειγμα, εκείνος που σώζεται είναι ο Εργοτέλης και όχι ο Παναιτωλικός. 
 
 Στην ομάδα του Ηρακλείου κρατούν χαμηλούς τόνους για το θέμα με τον Πανιώνιο.

Την Παρασκευή για Παγκρήτιο

Εντωμεταξύ, την Παρασκευή θα εξεταστεί τελικά από τη Διοίκηση της Εταιρείας Ανάπτυξης και Αθλητισμού του Δήμου η πρόταση του Εργοτέλη σχετικά με τη χρήση του Παγκρητίου Σταδίου και τη νέα χρονιά. 
 
Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω πρόταση είναι σημαντικά μειωμένη σε σχέση με την περυσινή και εφόσον αυτή δε βελτιωθεί, δύσκολα θα γίνει αποδεκτή. 
 
Πέρυσι το αντίτιμο για τη χρήση όλων των εγκαταστάσεων και γηπέδων ήταν 115.000 ευρώ, ενώ η φετινή πρόταση αφορά 10.000 για τη χρήση του βοηθητικού γηπέδου και των διαφόρων χώρων (αποδυτήρια, ιατρεία, γυμναστήρια κ.τ.λ.) και 30.000 ευρώ εφόσον οριστεί ως έδρα το Παγκρήτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...