Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Δέκα χιλιάδες Λαρισινοί στα εγκαίνια του νέου γηπέδου

Η δυνατή βροχή δεν πτόησε τους Λαρισινούς και τουλάχιστον δέκα χιλιάδες φίλοι της ΑΕΛ και όχι μόνο, παρευρέθηκαν το βράδυ στα εγκαίνια του “AEL FC ARENA”. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και πολλές οικογένειες βρέθηκαν στις εξέδρες του νέου γηπέδου της ομάδας, ενώ περιηγήθηκαν και στους γύρω χώρους. Πανηγυρική ατμόσφαιρα, παντού βυσσινί χρώμα και η κορύφωση με τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα.

“Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να γίνει η ιδέα πραγματικότητα και να πάρουμε την άδεια. Χρειάστηκαν 16 μήνες για να γίνει αυτό το γήπεδο. Έτσι σήμερα, στις 23 Νοεμβρίου 2010, η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, σας καλωσορίζει στο σπίτι της, στο δικό σας σπίτι. Είναι μία μαγική εικόνα πραγματικά. Ήρθε επιτέλους η στιγμή, το σήμα μας να πάρει τη θέση που του αξίζει ανάμεσα στην κερκίδα των οργανωμένων και την κερκίδα με τη μαζικότερη παρουσία φιλάθλων” είπε στην αρχή της εκδήλωσης (την παρουσίασε η ηθοποιός Μαρία Σολωμού) η υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ, Δήμητρα Βασιλάκου.

Κατόπιν έγινε η είσοδος της σημαίας της ΑΕΛ με τη μπάντα του Δήμου, σημαία που κρατούσαν παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ. Υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας, έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα έσβησαν οι προβολείς ο ουρανός γέμισε με εκατοντάδες πυροτεχνήματα.

Μετά τον δήμαρχο Λάρισας, Κ.Τζανακούλη, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης που μεταξύ άλλων είπε: “Καλωσορίσατε στο σπίτι μας… Πολλοί από σας ήταν και πέρυσι κοντά μας, όταν αυτός ο χώρος ήταν απλά και μόνο χώματα. Πολλοί λίγοι πίστευαν ότι φέτος θα ζούσαμε αυτές τις στιγμές. Είναι ένα έργο, με ρίσκο και πολύ μεράκι. Η ΑΕΛ έχει συνέπεια, σε ό,τι κάνει και σε ό,τι υποστεί....Ευτυχώς λείπουν όλοι οι πολιτειακοί παράγοντες από δω. Είμαστε μόνοι μας, αλλά έτσι γουστάρουμε να ήμαστε....”

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης, η ΕΠΟ (Σ.Πιλάβιος) και η Σούπερ Λίγκα (Π.Κομνηνός) και μέχρι αργά το βράδυ ο κόσμος γιόρταζε στους μουσικούς ρυθμούς της συναυλίας (Πλιάτσικας με Τσακνή και Μουζουράκη). Στις 5 Δεκεμβρίου με τον ΠΑΟΚ θα κάνει πρεμιέρα η ομάδα της Λάρισας στο νέο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...