Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Έδειξε ενδεκάδα ο Φερέιρα

Την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Τετάρτη εναντίον της Μπαρτσελόνα έδειξε ο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη σημερινή προπόνηση των «πράσινων». Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ζήτησε από τους παίκτες του, κίνηση, γρήγορες αντιδράσεις και κατοχή της μπάλας.

Ο Πορτογάλος κόουτς προσανατολίζεται να παρατάξει το «τριφύλλι» με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας ως στόχο να πιέσει τους «μπλαουγκράνα» στη μεσαία γραμμή και να μην κλείσει την ομάδα του πίσω περιμένοντας τους Καταλανούς. Αυτό που πρωτίστως επιθυμεί ο 64χρονος προπονητής είναι να περιορίσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, κάτι που ελπίζει να καταφέρει παρατάσσοντας τον Παναθηναϊκό με ενισχυμένο κέντρο. Γι’ αυτό και στη σημερινή προπόνηση έδωσε έμφαση στην τακτική.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, ο Φερέιρα θα χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη στα χαφ. Ο διεθνής μέσος έχει την ικανότητα να κρατήσει την μπάλα και παράλληλα μαζί με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό στο δημιουργικό μέρος του παιχνιδιού.

Κάτω από τα δοκάρια θα διατηρήσει τον Τζόρβα, στην άμυνα θα αγωνιστούν δεξιά ο Βύντρα και αριστερά ο Σπυρόπουλος, ενώ το κεντρικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μπουμσόνγκ και Καντέ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης, στη μεσαία γραμμή δεξιά θα παίξει ο Μαρίνος, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ, έχοντας πίσω του ελεύθερο ρόλο τον Λουίς Γκαρσία.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο ματς με τον Ηρακλή, θα εκτίσει την ποινή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για την 13η αγωνιστική.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...