Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Στην Παιανία ο Φερέιρα, αρχηγός ο Σισέ

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο 64χρονος προπονητής παρουσιάσθηκε από τον Κώστα Αντωνίου με τον διευθυντή ποδοσφαίρου των «πρασίνων» να στέκεται στις επιτυχίες του Πορτογάλου, λέγοντας με σιγουριά πως «θα μας βοηθήσει σίγουρα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Ο Φερέιρα πήρε τον λόγο στη συνέχεια για να παρουσιάσει και αυτός με τη σειρά του το τεχνικό του επιτελείο, που αποτελείται από τους Νούνο Εσπίριτο Σάντο, Ζοσέ Γκόμες και Ρουί Σίλβα.

Βεβαίως, δεν ήταν δυνατόν να μην αναφερθεί και σε όσα παρατήρησε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Όπως είπε, είδε μια πολύ καλή ομάδα στο γήπεδο, προφανώς εννοώντας τον Παναθηναϊκό, αλλά θα χρειαστεί να βελτιωθούν κάποια πράγματα σε αυτή.

Ο Σισέ αρχηγός

Μια έκπληξη, πάντως, περίμενε τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», όταν ο Φερέιρα τους ανακοίνωσε πως κατ' εντολή του Νικόλα Πατέρα ο Τζιμπρίλ Σισέ θα είναι πλέον ο πρώτος αρχηγός της ομάδας. Ο Γάλλος άσος χαρακτήρισε από την πλευρά του τιμή την αρχηγία, που τον γεμίζει με υπευθυνότητα.

Εν τω μεταξύ, η προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου περιελάμβανε πρόγραμμα αποθεραπείας για όσους αγωνίστηκαν βασικοί με τον Ηρακλή. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο συμμετείχε κανονικά στο ζέσταμα και σε μέρος του προγράμματος με την μπάλα, δείγμα του ότι ίσως προλάβει να βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...