Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Γκμοχ: «Πάντα ήμουν νικητής»

Πανευτυχής έμοιαζε ο Γιάτσεκ Γκμοχ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ηρακλή.

Ο 71χρονος Πολωνός τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και για τον πρόεδρο των «πρασίνων» που του έδωσε την ευκαιρία, έστω και για ένα ματς ως υπηρεσιακός, να κάτσει για άλλη μια φορά στον πάγκο του «τριφυλλιού».

«Η ομάδα απέδειξε ότι έχει μεγάλους παίκτες. Είναι ποδοσφαιριστές που ξέρουν να αλλάζουν το αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει μεγάλη ομάδα. Ο Ηρακλής έκανε με τύχη το 2-0, αλλά ο Παναθηναϊκός έδειξε την κλάση του. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό που έχω να πω στον Φερέιρα είναι πως θα έχει φανταστική ομάδα. Καλή επιτυχία στο νέο προπονητή, ένα καλό αποτέλεσμα με την Μπάρτσα και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα», δήλωσε.

«Είμαι στρατιώτης και σε αυτό το στάδιο είχα την ευκαιρία να κάνω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την ευκαιρία να είμαι εδώ και να κερδίσω. Πάντα ήμουν νικητής», πρόσθεσε.

Αισιόδοξος ο Πατέρας για Φερειρα

Την αισιοδοξία του για την αλλαγή που θα φέρει η πρόσληψη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε για ακόμα μια φορά ο πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

«Επειδή μας προβληματίζει αυτή η εικόνα και δεν μας άρεσαν αυτά που βλέπαμε, προσλάβαμε τον κ. Φερέιρα και έχουμε μεγάλες προσδοκίες από αυτή την πρόσληψη. Ο κ. Φερέιρα αναλαμβάνει από αύριο το πρωί που θα βρεθεί στην Παιανία», σχολίασε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού».

«Εδώ, όμως, θέλω να ευχαριστήσω τον Γιάτσεκ Γκμοχ γιατί ανέλαβε σε μια δύσκολη φάση την ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι σήμερα πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από κει και πέρα υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι την άλλη εβδομάδα με την Μπαρτσελόνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο θέμα του Σίντνεϊ Γκοβού, όπου φάνηκε από τις δηλώσεις τού ότι ο Γάλλος έχει πάρει το δρόμο της εξόδου.

«Ο νέος προπονητής δεν αλλάζει τις αποφάσεις για τα πειθαρχικά παραπτώματα των ποδοσφαιριστών», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...