Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η πορνοστάρ Maria Lapiedra επιτίθεται στον Joan Laporta! (video)

Κυριολεκτικά βγήκε από τα ρούχα της από την οργή η πορνοστάρ Maria Lapiedra, την οποία ο πρώην πρόεδρος της Barcelona, Joan Laporta «αποκήρυξε», ελάχιστες ημέρες πριν από τις εκλογές της περιφέρειας της Καταλονίας, που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.

Joan Laporta, (born June 29, 1962 in Barcelona...Image via WikipediaΟ Laporta κατεβαίνει ως επικεφαλής του συνδυασμού «Καταλανική Αλληλεγγύη για την Ανεξαρτησία» και είχε συμφωνήσει να συνεργαστεί με την Ισπανίδα πορνοστάρ σε θέματα προβολής και επικοινωνίας.

Ωστόσο, οι πρωτοβουλίες της εκρηκτικής Maria, η οποία πόζαρε και τραγούδησε ημίγυμνη στους δρόμους της Μαδρίτης καλυμμένη μόνο με την σημαία της ανεξάρτητης Καταλονίας, μάλλον κακό έκαναν στον Laporta, που αποφάσισε να τη διώξει από κοντά του. Η απάντηση της εξοργισμένης πορνοστάρ ήρθε μέσω της εφημερίδας «Marca», όπου έδωσε συνέντευξη και έκανε μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογράφηση με τη φανέλα της Barcelona!
«Στην αρχή ο Laporta με κοίταζε με πόθο και τώρα με διώχνει. Αν δεν του άρεσα, δεν θα είχαμε ανταλλάξει κινητά τηλέφωνα όταν γνωριστήκαμε. Είναι λίγο… φευγάτος, με έπιανε από το στρινγκ που φορούσα!», υποστήριξε η Maria Lapiedra και κατέληξε: «Αφού εξαπάτησε εμένα, μπορεί να εξαπατήσει και οποιονδήποτε από τους Καταλανούς που θα τον ψηφίσουν»! Πάρ’ την στον συνδυασμό σου να δεις προκοπή…
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη και το παρασκήνιο της αποκαλυπτικής φωτογράφησης της Maria Lapiedra ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...