Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Βοηθός προπονητή εισβάλλει & κόβει επίθεση αντιπάλων! (VIDEO)

Τι κάνει ο σωστός βοηθός προπονητή, όταν η ομάδα του δεν μπορεί να ανακόψει μια αντεπίθεση στο 92′; Μπαίνει μέσα στο γήπεδο και κόβει τον αντίπαλο επιθετικό αυτοπροσώπως! Έτσι παίζεται το παιχνίδι στην Αργεντινή, τουλάχιστον, όπου ο προπονητής τερματοφυλάκων της Acassuso, Guillermo Crudo, έδειξε ότι μπορεί να γίνει και… δεξιός μπακ όποτε χρειάζεται!
Στον εκτός έδρας αγώνα με την Comunicaciones για το πρωτάθλημα της Primera B Metropolitana, δηλαδή της 3ης κατηγορίας της Αργεντινής, ο Crudo αντέδρασε στιγμιαία όταν είδε τους αντιπάλους να εκτελούν γρήγορα ένα φάουλ και να βγάζουν μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αντεπίθεση στις καθυστερήσεις. Μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο (κρατώντας ντοσιέ στο χέρι) και κλότσησε την μπάλα μπροστά από τον αριστερό εξτρέμ των γηπεδούχων! Στην σύρραξη που ακολούθησε, ο προπονητής τερματοφυλάκων της Acassuso γλίτωσε το ξύλο, όχι όμως και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Μάλλον άξιζε τον κόπο, όμως, με δεδομένο ότι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.
Την επομένη, πάντως, ο Crudo δήλωσε μετανιωμένος γι’ αυτό που είχε κάνει. «Ζητώ συγγνώμη για την ενέργειά μου τόσο από τους ανθρώπους της Comunicaciones όσο και από τη δικιά μου ομάδα, την Acassuso. Η αποβολή μου ήταν δίκαιη απόφαση, γιατί την στιγμή που μπήκα μέσα στο γήπεδο η φάση βρισκόταν σε εξέλιξη», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν έπρεπε να είχα αντιδράσει έτσι. Δεν ξέρω τι μ’ έπιασε… Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο για να ευνοηθεί η ομάδα μου».

Δείτε το βίντεο με την απίστευτη εισβολή και την απομάκρυνση της μπάλας από τον Αργεντινό βοηθό προπονητή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...