Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Επιστρέφει στους στίβους η Ισινμπάγιεβα

Την απόφασή της να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ανακοίνωσε η Έλενα Ισινμπάγιεβα. Η Ρωσίδα επικοντίστρια τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει την προσωρινή της αποχώρηση από τους αγώνες, λέγοντας ότι επιθυμούσε να ξεκουραστεί.

Η 28χρονη αθλήτρια είναι η πρώτη γυναίκα που ξεπέρασε το όριο των 5 μέτρων το άλμα επί κοντώ και μέχρι στιγμής έχει καταρρίψει 27 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ. Με δηλώσεις της στο ειδησεογραφικό πρακτορείο «Reuter’s», τόνισε ότι στόχος της είναι να ξεπεράσει τα 35 παγκόσμια ρεκόρ που πέτυχε στην καριέρα του ο Σεργκέι Μπούμκα, ο οποίος αποσύρθηκε από τους αγώνες μετά την Ολυμπιάδα του Σίδνεϊ το 2000.

Μεταξύ άλλων η Ισινμπάγιεβα είπε, ότι η αποτυχία της στο Βερολίνο και στην Ντόχα, συνετέλεσαν στη λήψη της απόφασης για προσωρινή της αποχώρηση από τους στίβους. Η Ρωσίδα επικοντίστρια σχεδιάζει να αρχίσει τους αγώνες στις 6 Φεβρουαρίου στο μίτινγκ της Μόσχας και στη συνέχεια θα συμμετάσχει το Μάρτιο στο ευρωπαϊκό κλειστού στο Παρίσι και το καλοκαίρι στο Παγκόσμιο της Νταεγκού στη Νότιο Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...