Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η ομίχλη διέκοψε το παιχνίδι στις Σέρρες

Διέκοψε το παιχνίδι Πανσερραϊκός-Άρης ο διαιτητής Σταύρος Τριτσώνης λόγω ομίχλης. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με πανέμορφο γκολ του Σουμπίνιο, όμως στο 55ο λεπτό η ορατότητα μειώθηκε αισθητά και αποφασίστηκε τα υπόλοιπα 35 λεπτά να παιχτούν στις 17:15 την Κυριακή. 

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν κακό, με τις δύο ομάδες να κάνουν ελάχιστες φάσεις. Ουσιαστικά στην πρώτη του ευκαιρία, στο 40ό λεπτό, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε και στο επόμενο διάστημα θέλησε απλά να διαφυλάξει το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η πυκνή ομίχλη ανάγκασε τον διαιτητή να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια. Σε αντίθεση με το παιχνίδι του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού, οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν στο γήπεδο με τις ίδιες ενδεκάδες, αφού θα συνεχιστεί εντός ενός 24ώρου, με αποτέλεσμα να μην συνταχθεί νέο φύλλο αγώνα.
ΣΚΟΡΕΡ: 40' Σουμπίνιο
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σ. Τριτσώνης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάστρο, Παπάζογλου - Οριόλ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Άλβαρες, Πάμπλο Άμο, Μαουέν, Σέζαρ Κάστρο, Λεοζίνιο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς, Σουμπίνιο, Ντάλε
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίτσελ, Οριόλ, Λαζαρίδης, Ναφτί, Νέτο, Φατί, Τόνι Κάλβο, Κόκε, Τσέζαρεκ   enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...