Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Σασπένς, ένταση και γκραν γκινιόλ φινάλε : Ολυμπιακός Βόλου - Καβάλα (1-1)

Σασπένς, ένταση και γκραν γκινιόλ φινάλε στο Βόλο όπου η Καβάλα ισοφάρισε (1-1) στο 93ο λεπτό με τον Ονουάτσι κι αφού ένα λεπτό νωρίτερα έχασε την ευκαιρία για το 2-0 ο Ολυμπιακός Βόλου (δοκάρι Μπρέσκα). Με έξοχο γκολ του Καπετάνου στο 66' προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, αποβλήθηκαν στο 45' Μόνχε και Καρντόσο, στο β' ημίχρονο ο προπονητής και πρόεδρος της Καβάλας (Κάσπερτσακ και Στ.Ψωμιάδης) και μετά την ισοφάριση ο σκόρερ Ονουάτσι! 

Το φιλμ του αγώνα
45’ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. Διεκδίκηση της μπάλας ανάμεσα σε Ντουγκλάο και Μόνχε, ο Καρντόσο πέφτει με τα δυο πόδια και πατάει τον πεσμένο Μόνχε που σηκώνεται και χτυπά τον συμπατριώτη του. Ο διαιτητής απέβαλλε κόκκινη τον Μόνχε και με δεύτερη κίτρινη τον Καρντόσο (αντί για κόκκινη). Για ένα-δυο λεπτά ο Μόνχε ήταν εκτός εαυτού και κυνηγούσε να δείρει τον Καρντόσο ενώ η ένταση μεταξύ των Αργεντινών  μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια.
66’ ΓΚΟΛ (1-0). Εξαιρετική σέντρα του Ούμπιντες από δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Καπετάνο μέσα στην περιοχή, ο οποίος έπιασε ωραίο αριστερό σουτ βολέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
76’ ΚΟΚΚΙΝΗ: Ο διαιτητή απέβαλε από τον πάγκο της Καβάλας τον πρόεδρο Σταύρο Ψωμιάδη.
89’ Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου, Ρόκα, ανέτρεψε με τα πόδια τον Δρόσο μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν καταλόγισε το πέναλτι και παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον παίκτη της Καβάλας για… θέατρο.
92’ ΔΟΚΑΡΙ. Σε σουτ του Μπρέσκα έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Γκαλίνοβιτς.
93’ ΓΚΟΛ (1-1). Ο Ντικρόκ με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά της κατέληξε στον Ονουάτσι που με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.
93’ ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αποβλήθηκε ο Ονουάτσι για άσεμνη χειρονομία και ο προπονητής της Καβάλας Χένρικ Κάτσπερτσακ για διαμαρτυρία.

ΣΚΟΡΕΡ: 66’ Καπετάνος-93’ Ονουάτσι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καπετάνος, Ρόκας-Ονουάτσι, Ντιέ, Αμπντούν, Ντικρόκ, Δρόσος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 45’ Μόνχε-45’ Καρντόσο (2η κίτρινη), 93’ Ονουάτσι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ζελέζι, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ρίκκα (60’ Μπρέσκα), Αλβάρες, Καπετάνος (77’ Ρόκας), Ούμπιντες, Μόνχε, Μάρτιν (71’ Σολάκης).
ΚΑΒΑΛΑ (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Χργκόβιτς (82’ Δρόσος), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Αμπντούν, Βουτσίσεβιτς (46’ Ντικρόκ), Ονουάτσι, Ογκμπέτσε (67’ Ναζλίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...