Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Κούγιας:"Έχουμε πόλεμο και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου"

"Έχουμε πόλεμο και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου" αναφέρει σε δήλωση του ο Αλ. Κούγιας και θίγει πολλά και πολλούς από το "περιβάλλον" της ΠαναχαΊκης.

"Κάνω αυτή τη δήλωση για να αντιληφθούν όλοι πως αντιλαμβάνομαι εγώ προσωπικά, το ΔΣ, ο προπονητής και οι παίκτες τον στόχο που έχει η φετινή Παναχαϊκή:

Ο κύριος στόχος της φετινής Παναχαϊκής είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική κατηγορία με κάθε τρόπο.

Γνωρίζουμε ποιους αντιπάλους έχουμε και πως πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Δεν είναι στόχος της φετινής Παναχαϊκής να παίξει ποδόσφαιρο αλλά Barcelona και Real, άλλωστε τέτοιο ποδόσφαιρο δεν παίζεται ούτε στην Σούπερ Λίγκα και βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο ποιο είναι το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλες τις κατηγορίες αφού αυτό είναι το επίπεδο των ποδοσφαιριστών και των προπονητών.

Δεν είναι δυνατόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο αφού η νοοτροπία των περισσοτέρων ομάδων είναι πώς με κάθε τρόπο να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα φυλάξει το καλό ποδόσφαιρο για τις επόμενες κατηγορίες και είναι αδιανόητο δημοσιογράφοι και διάφοροι εντελώς άμπαλοι επιστολογράφοι μόνο και μόνο για να κάνουν τους μυαλοπώληδες να ζητούν ΜΟΝΟ από την Παναχαϊκή, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους της, να παίρνει τα αποτελέσματα και να δίνει ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ όταν οι αντίπαλοι μας κερδίζουν είτε από ένα τυχαίο γκολ στα τελευταία λεπτά, είτε με καθυστερήσεις και πεσίματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε πολλές φορές με πονηρό τρόπο.

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι ο δρόμος μέχρι την τελική επικράτηση θα είναι πολύ σκληρός και για να τον πετύχουμε πρέπει κάθε Κυριακή να στηρίζουμε την ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες και όχι να κάνουμε μόνο σκληρή κριτική.

Είναι αδιανόητο να κερδίζει η ομάδα ένα ντέρμπι, να μην έχει πιάσει ο τερματοφύλακας της επί δύο συνεχής αγωνιστικές την μπάλα, να έχουμε κερδίσει εκτός έδρας αυτόν που αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σε βαθμολογία, να έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή, να έχουμε παίξει πέντε συνεχή ντέρμπι και να έχουμε πετύχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες , να πηγαίνουμε την επόμενη Κυριακή να παίξουμε σε ένα πλαστικό γήπεδο με ποδοσφαιριστές επιπέδου Λουτσιάνο και οι δήθεν φίλοι της ομάδας και οι δήθεν ενδιαφερόμενοι για την ομάδα να κάνουν συνεχώς υψηλή κριτική για να ρίχνουν το ηθικό της ομάδας.

Αυτό μόνο στην Πάτρα γίνεται, δεν γίνεται ούτε στο Αίγιο, ούτε στην Κόρινθο, ούτε στην Ρόδο, ούτε στον Απόλλωνα, ούτε στα Ψαχνά.

Μόνο ο προπονητής και οι παίκτες της ΠΑΕ Παναχαϊκή και όχι ο προπονητής και οι παίκτες των αντιπάλων ομάδων, είναι υποχρεωμένοι κάθε Δευτέρα να διαβάζουν τις γελοίες απόψεις κάθε νούμερου και ανεπάγγελτου ο οποίος μη έχοντας τίποτε άλλο να κάνει θέλει να βλέπει το όνομα του γραμμένο ακόμα και σε σοβαρές εφημερίδες μόνο και μόνο γιατί βρίζει τους παίκτες, τον προπονητή, τον ιδιοκτήτη και την διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή ενώ ο ίδιος δεν έχει προσφέρει ποτέ τίποτα και περιμένει πότε θα έρθει ο ειδικός προπονητής και οι ειδικοί παίκτες που θα τον χαρτζιλικώσουν για να γράφει μόνο καλά άρθρα για αυτούς.

Ακόμα και ταξιτζήδες του Μακρή που δεν έχουν παίξει ποτέ ποδόσφαιρο θεωρούνται ειδικοί στην Πάτρα.

Προσωπικά σιχαίνομαι αυτούς τους ανθρώπους και δεν υπολογίζω την γνώμη τους και το μόνο που με απασχολεί είναι το πώς θα πείσω τον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας να μην δίνουν σημασία σε αυτά που γράφουν αυτά τα υποκείμενα.

Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε οι καλύτεροι από τους αντιπάλους μας και γι αυτό το λόγο δεν ανησυχώ.

Παρακαλώ όμως και κάνω έκκληση στους σοβαρούς δημοσιογράφους, τους εκδότες εφημερίδων, τους ιδιοκτήτες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών να συνειδητοποιήσουν το που βρισκόμαστε και να μην ρίχνουν το ηθικό των παικτών, του προπονητή και του κόσμου γιατί έτσι ποτέ δεν θα έρθει η άνοδος , ούτε η ποδοσφαιρική καταξίωση της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που είμαι ιδιοκτήτης και πρόεδρος δεν έχω λογαριάσει ούτε χρήματα , ούτε προσωπικό κόστος.

Έχουν περάσει από την ομάδα κορυφαίοι προπονητές και ποδοσφαιριστές αλλά είναι η πρώτη φορά που είμαι σίγουρος και ήρεμος ότι η άνοδος θα έρθει.

Το μόνο που ζητάω είναι να υπάρξει λογική και να μην ζητάμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν σε αυτήν την κατηγορία και να στηρίζουν τον προπονητή και τους παίκτες.

Οι αντίπαλοι μας έχουν και προπονητές και παίκτες που οι δημοσιογράφοι και ο κόσμος τους έδιωξαν ως αποτυχημένους από την Πάτρα και αυτό λέει πολλά.

Η Παναχαϊκή είναι οικογένεια ενώ οι αντίπαλοι μας έχουν πρωταγωνιστές γυρολόγους τυχοδιώκτες που την μία χρονιά είναι εδώ και την άλλη αλλού και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εισπράττουν χρήματα και να φεύγουν χωρίς να τους ενδιαφέρει η ομάδα και η πικρία του κόσμου.

Προσωπικά και σήμερα πληρώνω υποχρεώσεις των προκατόχων μου.

Στηρίξτε την ομάδα και αφήστε την υψηλή κριτική .

Έχουμε πόλεμο και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου και πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να κερδίσουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...