Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Προς τιμήν του Ρεχάγκελ το φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά

Την απόφαση να τιμηθεί ο Ότο Ρεχάγκελ στο φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με την αντίστοιχη του Καναδά, που θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου του 2011 στο «AEL FC Arena» πήρε το Δ.Σ. της ΕΠΟ
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ήθελε καιρό τώρα να τιμήσει τον Γερμανό τεχνικό για όσα προσέφερε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών που κάθισε στον πάγκο του και ένα διεθνές φιλικό στο καινούργιο γήπεδο της ΑΕΛ κρίθηκε η καταλληλότερη ευκαιρία.
Εν τω μεταξύ, στο Δ.Σ. είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, προκειμένου να παρουσιάσει το στρατηγικό του πλάνο για την ανάπτυξη των Εθνικών ομάδων και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το πλάνο αυτό προβλέπει τη δημιουργία πέντε νέων Εθνικών Ομάδων ηλικίας κάτω των 15 ετών, κάτω των 16 ετών, κάτω των 18 ετών, κάτω των 20 ετών και κάτω των 23 ετών. Ακόμα, προβλέπεται η συλλογή παικτών κάτω των 14 ετών μέσα από τουρνουά μεταξύ ενωσιακών ομάδων και ο τρόπος συνεργασίας με τους ενωσιακούς προπονητές. Η συγκεκριμένη διαδικασία καταλήγει στη δημιουργία ενός γκρουπ 44 παικτών (4 για κάθε θέση), που την επόμενη χρονιά θα στελεχώσουν την Εθνική κάτω των 15 ετών. Στο οργανόγραμμα προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η δημιουργία Τμήματος Ανάλυσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης και η θέση συντονιστή ανάπτυξης (ο οποίος ταυτοχρόνως θα είναι προπονητής στην Εθνική κάτω των 23 ετών) και η πιθανότητα συμμετοχής Β' Ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα, σύμφωνα το ισπανικό πρότυπο.
Το πλάνο θα εξεταστεί από τα μέλη του ΔΣ και στη συνέχεια θα εκπονηθεί οικονομοτεχνική μελέτη, έτσι ώστε να αποσαφηνιστούν με λεπτομέρειες οι δυνατότητες υλοποίησής του και αμέσως μετά να τεθεί σε εφαρμογή.
Επιπλέον στο Δ.Σ. Κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Δ' Εθνικής, καθορίστηκε ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν μετά τη λήξη της φετινής σεζόν. Αναλυτικά:
Στον 3ο όμιλο (18 σωματεία), υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 11-18.
Στους ομίλους 1, 2, 6, 7 (17 σωματεία), υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 10-17.
Στον 9ο όμιλο (16 σωματεία), υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 10-16.
Στους ομίλους 4, 5, 8 (14 σωματεία), υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 9-14.
Στον 10ο όμιλο (13 σωματεία), υποβιβάζονται οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 12-13.
Σε περίπτωση υποβιβασμού από την Γ' Εθνική μιας ή περισσοτέρων ομάδων της Κρήτης, θα ισχύουν τα ακόλουθα:
1)Εάν υποβιβασθεί μια ομάδα, θα υποβιβασθούν στις τοπικές Ε.Π.Σ. 3 ομάδες.
2)Εάν υποβιβασθούν δύο ομάδες, θα υποβιβασθούν στις τοπικές Ε.Π.Σ. 4 ομάδες.
3)Εάν υποβιβασθούν τρεις ομάδες, θα υποβιβασθούν στις τοπικές Ε.Π.Σ. 5 ομάδες.
Ύστερα από εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας, να ανακληθεί το διοριστήριο του κ. Δαλούκα, λόγω ουσιώδους παράβασης, και να παραπεμφθεί ο κ. Δαλούκας στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...