Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Ελπίδες να παίξουν Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Μπράβο με ΑΕΚ

Ο Όλαφ ΜέλμπεργκΕλπίδες να αγωνιστούν στο σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ συγκεντρώνουν οι Όλαφ Μέλμπεργκ, Άριελ Ιμπαγάσα και Ραούλ Μπράβο. Η κατάσταση και των τριών τραυματιών παικτών του Ολυμπιακού έχει παρουσιάσει βελτίωση και ανάλογα με τις προπονήσεις που συμμετάσχουν μέσα στην εβδομάδα, θα αποφασιστεί αν θα χρησιμοποιηθούν.

Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έδειξαν ότι δεν υπάρχει οστική βλάβη στη φτέρνα, αλλά μια περιοστική αντίδραση στο σημείο του χτυπήματος, γεγονός που καθησύχασε το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων». Ο 33χρονος στόπερ ακολούθησε και σήμερα πρόγραμμα θεραπείας και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στην «Ένωση» θα κριθεί στις προσεχείς ημέρες.

Εξ άλλου βελτίωση παρουσίασε και η κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος και αν καταφέρει αύριο να βγάλει όλο το πρόγραμμα, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αναμέτρηση με το «δικέφάλο».

Αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ συγκεντρώνει και ο Ραούλ Μπράβο. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και βέβαια η συμμετοχή του ή όχι στο ντέρμπι θα κριθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής θα εκτίσει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος την ποινή του. Ο διεθνής στόπερ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...