Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Βαλβέρδε: Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες

Απογοητευμένος με τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του για να σκοράρει και να πάρει το ντέρμπι με την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.
«Η ΑΕΚ ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Την ξεκάθαρη φάση όμως την είχαμε εμείς. Στο δεύτερο είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες μας», υποστήριξε.
Παρόλα αυτά, ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλησε να σταθεί στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του, που ήταν το τρίτο της στο φετινό πρωτάθλημα.
«Δεν μπορεί να επηρεάσει ένα χαμένο πέναλτι την ψυχολογία μας. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είναι ένα λάθος και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Στην προπόνηση πάνε όλα μέσα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Το θέμα του πέναλτι θα το σκεφτούμε. Την άλλη φορά είχα πει ότι θα προτείνω τον Τάσο Μητρόπουλο. Ίσως το κάνω στα αλήθεια».
Όσο για το γεγονός πως και οι τρεις ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχουν έρθει εκτός έδρας, δήλωσε: «Σήμερα η ΑΕΚ ήταν αρκετά δυνατή. Τα τρία παιχνίδια που χάσαμε εκτός έδρας δεν ήταν καταστροφικά βάση απόδοσης. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί ψηλά και να κάνουμε γκολ. Δεν ήταν φυσιολογικό να χάσουμε στον Ηρακλή. Όπως δεν ήταν φυσιολογικό να χάσουμε σήμερα και με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...