Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κρίνεται την Πέμπτη η συμμετοχή του Μπλάνκο στο ντέρμπι

Την Πέμπτη θα κριθεί η συμμετοχή του Ίσμαελ Μπλάνκο στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός επιθετικός ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αν καταφέρει την Πέμπτη να συμμετάσχει στην κανονική προπόνηση, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» τον Ράφικ Τζιμπούρ που συνέχισε τη θεραπευτική αγωγή. Επίσης απόντες από το ντέρμπι θα είναι και οι Σεμπάστιαν Σάχα, Παντελής Καφές και Χρήστος Πατσατζόγλου που υποφέρουν από τραυματισμούς.

Στο μεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ προπονήθηκε κανονικά σήμερα και θέτει υποψηφιότητα για μια θέση στην ενδεκάδα. Ωστόσο ο Χιμένεθ θα τον χρησιμοποιήσει μόνο σε περίπτωση που είναι 100% έτοιμος. Άλλωστε πάγια τακτική του Ισπανού προπονητή είναι να συμπεριλαμβάνει στο αρχικό σχήμα, μόνον όσοι ποδοσφαιριστές είναι απολύτως υγιείς.

Εξ άλλου στις 17 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων, με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και παράλληλα αποκλεισμό των παλαιών μετόχων από την άσκηση του δικαιώματος προτίμησης.

Υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ θα γυμνάζεται μέχρι την Κυριακή ο Χέβντεβ Γκέλα. Πρόκειται για 21χρονο Φινλανδό μεσοεπιθετικό αλβανικής καταγωγής, τον οποίο και πρότεινε ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» Άρναρ Γκρέταρσον. Ο Γκέλα μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό σε σύστημα 4-2-3-1. Φέτος έπαιξε στο φινλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χάκα, ενώ τα προηγούμενα δύο χρόνια ανήκε στην Ατλαντίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...