Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στη Ν.Φιλαδέλφεια

Έξι μήνες μετά τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί τους στη Λαμία, χούλιγκαν της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ συνεπλάκησαν έξω από το κλειστό του Ιωνικού στη Ν.Φιλαδέλφεια όπου αγωνιζόταν η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ με την Μινσκ. Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν ελαφρά ένας οπαδός της ΑΕΚ και ένας φωτορεπόρτερ που κάλυπτε τον αγώνα χάντμπολ. 

Έξι μήνες μετά τις αθλιότητες στη Λαμία, συγκρούστηκαν και πάλι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ Πως βρέθηκαν εκεί περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ χωρίς να παίζει η ομάδα τους; Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής με πούλμαν από τη Ν.Σμύρνη όπου δεν έγιναν δεκτοί στον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με τον Πανιώνιο.

Οι πληροφορίες είναι ακόμα συγκεχυμένες για το πως ξεκίνησαν τα επεισόδια. Κατά μια πληροφορία, οι οπαδοί κατέβηκαν από το πούλμαν στην Εθνική Οδό και πήγαν στο παρακείμενο κλειστό όπου έπαιξαν ξύλο και κυνηγητό με οπαδούς της ΑΕΚ.

Σύμφωνα ωστόσο με άλλη μαρτυρία κατοίκων της περιοχής, οπαδοί της ΑΕΚ είχαν στήσει ...καρτέρι στην Εθνική και επιτέθηκαν στο πούλμαν των οπαδών της ΑΕΚ για να γενικευτεί στη συνέχεια η σύρραξη. Να σημειωθεί ότι στα περίπου δέκα λεπτά που κράτησαν τα επεισόδια, ήταν απούσα η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...