Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τζίγκερ, Βγενόπουλου, Πατέρα

Το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και το σημαντικό έλλειμμα που έδειξε ο έλεγχος της Grand Thorton, αναμένεται να τεθούν στο επίκεντρο της κρίσιμης συνάντησης μεταξύ Ανδρέα Βγενόπουλου, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Νικόλα Πατέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday», μπορεί να έχουν συμφωνήσει αλλά ακόμη τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο και ρχής γενομένης από σήμερα, θα υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις μεταξύ των παραγόντων του Παναθηναϊκού ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.


Στο σημερινό ραντεβού των τριών θα συζητηθεί και το σημαντικό έλλειμμα (σύμφωνα με ορισμένους φέρεται να ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ευρώ) το οποίο πρέπει να καλυφθεί μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου αλλά και με άλλα χρήματα που θα χρειαστεί να βάλουν οι μέτοχοι. Το γεγονός αυτό προβληματίζει την πλευρά Βγενόπουλου.

Επί τάπητος θα τεθούν και οι εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου για το οποίο ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε αντιρρήσεις ως προς την συμφωνία στην οποία έχουν καταλήξει. 

Προσπάθεια Γκοβού να παραμείνει στον Παναθηναϊκό

Προσπάθειες για να παραμείνει στον Παναθηναϊκό κάνει ο Σίντνεϊ Γκοβού και στην σημερινή συνάντηση με την διοίκηση, θα γίνει από την πλευρά του κίνηση καλής θέλησης, παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του.


Στον Παναθηναϊκό θέλουν οπωσδήποτε να απαλλαγούν από τον Γάλλο επιθετικό, ο ίδιος όμως είναι αποφασισμένος να παλέψει για να αποδείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει, αλλά και ότι μπορεί να μην υποπέσει σε νέα παραπτώματα.


Ο μάνατζερ του θα συναντηθεί σήμερα με τους διοικούντες των Παναθηναϊκό και έχει σκοπό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News» να δείξει την επιθυμία του πελάτη του να μείνει προτείνοντας τροποποίηση των όρων του συμβολαίου του.


Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μόνο το οικονομικό σκέλος, αλλά και κυρώσεις σε περιπτώσεις πειθαρχικών παραπτωμάτων. Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να διακόψει το συμβόλαιο του, όμως ίσως να αλλάξει κάτι με τα νέα δεδομένα. Εάν αυτό δεν συμβεί ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Πέτζκο από την Λεχ Πόζναν.
πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...