Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Νέα σύμβαση με τον Δήμο για το γήπεδο...

Στο ζήτημα του γηπέδου και τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών επικεντρώθηκε η συζήτηση στη συνάντηση που είχαν οι ισχυροί άνδρες του Παναθηναϊκού Νικόλας Πατέρας, Ανδρέας Βγενόπουλος και Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Οι τρεις τους ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο τη ΓΗΠΕΛ, Βαγγέλη Σαμαρά, για τις εξελίξεις σχετικά με τη διπλή ανάπλαση και την ανέγερση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, για τα οποία θέματα η κυβέρνηση πραγματοποιεί ανοιχτή διαβούλευση στο Διαδίκτυο μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου.
Σε ενημέρωση προς τον Τύπο έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός εμμένει στις θέσεις του για το γηπεδικό και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε νέα σύμβαση με τον Δήμο Αθηναίων.
Ακόμα, συζήτησαν ενδελεχώς το ζήτημα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αλλά και της λογιστικής αποτίμησης της ΠΑΕ. Πάντως, δημοσίευμα που θέλει το έλλειμμα στον Παναθηναϊκό να φτάνει τα 90 εκατομμύρια ευρώ, διαψεύδεται κατηγορηματικά.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νικόλα Πατέρα στο Κολωνάκι και οι τρεις άνδρες αποχώρησαν από αυτή χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...