Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ : Πλήρης με Πανιώνιο

PAOK FC - PABLO GARCIA PEREZImage by axilleas4 via FlickrΕχοντας μελετήσει με ενδελεχή τρόπο τον αντίπαλο, αλλά και τα λάθη που έκανε στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του στο Eurocup την Τρίτη (16/11) στη Μαδρίτη με την Εστουντιάντες, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ αύριο στη Νέα Σμύρνη στον αγώνα με τον Πανιώνιο (17.00 ΕΤ1).

    Αναμέτρηση για την οποία ο Σούλης Μαρκόπουλος υπολογίζει τον Ρόμπερτ Ντόζιερ, που προφυλάχθηκε την Πέμπτη (18/11), λόγω ερεθισμού στο αριστερό πέλμα, σήμερα, όμως, συμμετείχε στην προπόνηση που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας.

    "Μπήκαμε, πλέον, στη διαδικασία των διπλών αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο. Ο αντίπαλός μας γέμισε το ρόστερ του και εμφανίζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες, όπως έδειξε και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Πανελλήνιο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μάθουμε από τα λάθη μας και να βελτιώσουμε τα καλά μας διαστήματα στο παιχνίδι. Όποια ομάδα μπορέσει να έχει τον έλεγχο στο ρυθμό του αγώνα, θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στη νίκη", δήλωσε ο τεχνικός του "Δικεφάλου" για τη μάχη με τους "κυανέρυθρους".

    Ο Γιώργος Αποστολίδης, με τη σειρά του, αναγνώρισε τη δυσκολία του παιχνιδιού, λέγοντας: "Ο Πανιώνιος είναι καλή ομάδα, παρουσιάζει βελτίωση το τελευταίο διάστημα με τις αλλαγές που έχει κάνει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χρειάζεται συγκέντρωση και σοβαρότητα, μεγάλη προσπάθεια από όλους μας. Εφόσον κάνουμε αυτά που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε."
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...