Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κίνδυνος τιμωρίας Παναθηναϊκού από UEFA

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού από την UEFA βάσει της έκθεσής της, για όσα έγιναν στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο τιμωρίας της έδρας του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, στην έκθεση της UEFA για τον χθεσινό αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας απέναντι στους «μπλαουγκράνα» γίνεται αναφορά στη χρήση λέιζερ, φωτοβολίδων και κροτίδων, ενώ απαρατήρητη δεν περνά και η εισβολή του οπαδού ο οποίος έτρεχε εντός αγωνιστικού χώρου και πλησίασε τον Λίο Μέσι κάνοντάς του χειρονομίες.

Είναι υπότροπος

Ο πρωταθλητής Ελλάδας είναι υπότροπος από τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για τους «16» του Champions League ο οποίος έλαβε χώρα στις 10 Μαρτίου του 2009. Ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο της τάξης των 100.000 ευρώ και μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας του με διετή αναστολή.

Αν οι φόβοι επαληθευτούν τότε είναι ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ενώ σε, ακραία μεν, αλλά όχι αμφίβολη δε, περίπτωση που η UEFA εξαντλήσει… τα περιθώρια υπάρχει και το ενδεχόμενο ποινής δύο αγωνιστικών στους «πράσινους».

Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...