Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ηρακλής - άτυχος ο Κομπαγιάσι, ικανοποίησή για Σολτάνι

Greek Cup 1979–80Image via WikipediaΆτυχος στάθηκε ο Ντάιγκο Κομπαγιάσι που δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο γήπεδο που έκανε το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο οργανισμός του Ιάπωνα μέσου δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή που του χορήγησε το ιατρικό επιτελείο με αποτέλεσμα όπως όλα δείχνουν να χρειαστεί επέμβαση.
Ο Κομπαγιάσι θα υποβληθεί σε διεξοδική και εξειδικευμένη εξέταση από νευροχειρουργό και, με βάση τα δεδομένα, που θα προκύψουν από αυτήν, σε συνεννόηση με τον ιατρό της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, θα αποφασιστεί αν το πρόβλημα θα εξακολουθήσει να αντιμετωπίζεται συντηρητικά ή αν εξαντληθούν όλες οι ελπίδες θα ακολουθηθεί η χειρουργική αντιμετώπισή του.
Εξάλλου το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε τακτική, ενώ πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό. Σε πλήρεις ρυθμούς επέστρεψε ο Τάσος Κατσαμπής, ξεπερνώντας το τραύμα στον προσαγωγό και θα είναι ετοιμοπόλεμος για τη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Στέλιος Ηλιάδης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ποδοκνημικής και δεν προπονήθηκε, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας. Δεν είναι βέβαιο ότι θα τεθεί εκτός μάχης και όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του τραύματός του από αύριο.
*Ο Καρίμ Σολτάνι θα απουσιάσει από τον αγώνα της Νέας Σμύρνης λόγω τιμωρίας για την κόκκινη που αντίκρισε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Η πειθαρχική επιτροπή δεν επέβαλε μεγαλύτερη τιμωρία στον γαλλοαλγερινό που θα απουσιάσει μόλις μία αγωνιστική.
Με κόσμο στη Νέα Σμύρνη Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 28/11, με τον Πανιώνιο, στο Γήπεδο της Νέας Σμύρνης (15:00). Αυτά διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και τιμώνται προς 15 ευρώ ενώ αντιστοιχούν στη θύρα 8.
«Κατασκοπεύουν» Εργοτέλη Ο ειδικός συνεργάτης της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή, Γιάννης Βλάχος, πέρα από την αναμέτρηση της Τούμπας (ΠΑΟΚ - Ατρόμητος, Κυριακή 28/11, 17:15), θα παρακολουθήσει και την αναμέτρηση Εργοτέλης - Λάρισα (Παγκρήτιο Στάδιο, Σάββατο 27/11, 17:15), καθώς οι Κρητικοί είναι ο αμέσως επόμενος αντίπαλος των "κυανολεύκων".
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...