Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
Η απόλυτη  ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται  και οι «μάχες» στην 5η αγωνιστική των ομίλων, την Τρίτη 23 Nοεμβρίου, είναι μόνο στο MEGA.   
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΑΓΙΑΞ - ΡΕΑΛ, σε απευθείας μετάδοση από το Άμστερνταμ. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
  • Στις 00:15 δείτε τον αγώνα ΡΟΜΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Από τις 21:00 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα του Αγιαξ με την Ρεάλ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στη συνέχεια της διοργάνωσης θα είναι ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» Βασίλης Κωνσταντίνου, η Ολυμπιονίκης του στίβου Πηγή Δεβετζή και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.
 
Tην Τρίτη 23 Νοεμβρίου, οι  μεγάλες μάχες για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...