Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ηρακλής: «Εποχή» Ψωμιάδη!

Στα χέρια του Μάκη Ψωμιάδη και του γιου του, Σταύρου, περνάει από ώρα σε ώρα η ΠΑΕ Ηρακλής! Το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Αρταβάνης: «Μόνη λύση ο Ψωμιάδης».
Οι εξελίξεις στον Ηρακλή είναι ραγδαίες με τον Μάκη Ψωμιάδη στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιός του Σταύρος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και τρέχει το όλο θέμα καθώς αυτός θα είναι που θα αναλάβει και πρόεδρος της ΠΑΕ.

Οι νομικοί έχουν ετοιμάσει όλα τα έγγραφα και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές του Ρέμου και του Ψωμιάδη για να αλλάξει σελίδα ο «Γηραιός». Μάλιστα ο τελευταίος ζήτησε να του πάνε τα χαρτιά στην Αθήνα προκειμένου να τα μελετήσει και στην συνέχεια να τα υπογράψει.

Στην γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη (27/6) θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Οι «κυανόλευκοι» το μόνο που θα αλλάξουν είναι το ΑΦΜ της εταιρίας. Όλα τα υπόλοιπα θα παραμείνουν τα ίδια. Το σήμα, το όνομα, η έδρα. Τα υπόλοιπα που ακούγονται όπως λένε στην ΠΑΕ είναι για λαϊκή κατανάλωση καθώς δεν μιλάμε για συγχώνευση με την Καβάλα, η οποία διαλύεται.

Μάλιστα η οικογένεια Ψωμιάδη λέγεται πως έχει ξεκινήσει και τον σχεδιασμό για την νέα εποχή. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες της Καβάλας θα μετακομίσουν Θεσσαλονίκη, ενώ με το υπάρχον υλικό του Ηρακλή γίνεται και θα γίνει αξιολόγηση.

Αρταβάνης: «Μόνο ο Ψωμιάδης»

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Ηρακλή, Νίκος Αρταβάνης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Μίλησε για όλες τις εξελίξεις, όσον αφορά το μέλλον του Ηρακλή και χαρακτήρισε την πιθανή συνεργασία με τον κ. Μάκη Ψωμιάδη ως διέξοδο για τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Σούπερ Λιγκ:

«Πριν τελειώσει οτιδήποτε, δεν είναι καλό να το βγάζουμε προς τα έξω. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή. Βασική προϋπόθεση είναι να παίζει στη Σουπερ Λιγκ ο Ηρακλής και τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά υπάρχουν πολλές εκδοχές για να γίνει αυτό (μέσω δικαστικής οδού, προσφυγών στα ανώτατα διοικητικά όργανα, προσφυγών στο CAS), ωστόσο αν θέλετε την προσωπική μου άποψη, η μόνη διέξοδος αυτή τη στιγμή είναι μέσω του κ. Ψωμιάδη… Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι κάνουμε όλες τις ενέργειες, για το καλό της ομάδας…»

Διαψεύδει αλλά…

Από την πλευρά του ο Μάκης Ψωμιάδης θέλοντας να ρίξει τους τόνους διάψευσε τα περί Ηρακλή, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους. Αναλυτικά ο Ψωμιάδης μιλώντας στην ιστοσελίδα «www.dikisports.blogspot.com» τόνισε: «Εγώ και ο Σταύρος (σ.σ.: Ψωμιάδης) διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα. Δεν υπάρχει θέμα μετονομασίας της Καβάλας. Απλώς η ομάδα θα παίζει πλέον στο γήπεδο του Μακεδονικού διότι ο δήμαρχος Καβάλας δεν θέλει την ομάδα στην πόλη. Δεν έχω συζητήσει οτιδήποτε με τον Ηρακλή. Και εγώ και ο Σταύρος Ψωμιάδης διαψεύδουμε τα δημοσιεύματα. Η Καβάλα θα συνεχίζει να αγωνίζεται με το όνομα της στη Super League».

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...