Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

«Άλλοι είναι οι επικεφαλής… δεν έχουν συλληφθεί»

Ο δικηγόρος του Γιώργου Τσακογιάννη, ο Γιάννης Μαρκουλάκος αποκάλυψε πως ο πελάτης του είναι αθώος και πως άλλοι είναι οι επικεφαλής, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην εφημερίδα Goal:

-Ποια είναι η εμπλοκή του πελάτη σας σε αυτήν την υπόθεση;

«Η υπόθεση αυτή με τις εξηγήσεις που θα δώσουμε θα μπει στο πολύ μικρό πλαίσιο που της αρμόζει. Ο πελάτης μου δεν έχει καμία σχέση με τους στημένους αγώνες, ούτε είχε την ικανότητα να στήνει πρωταθλήματα και ούτε και την εξουσία να το κάνει. Άλλωστε από τα ονόματα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα ότι εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση προκύπτει ότι, αν έχουν γίνει αυτά ή κάποια από αυτά ή κάποια από αυτά που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, άλλοι είναι οι επικεφαλής, οι οποίοι θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις».

-Ποιους εννοείτε; Είναι εξ αυτών που κατηγορούνται αυτοί που αναφέρεστε;

«Είναι εντός αυτών που κατηγορούνται και δεν έχουν συλληφθεί. Είναι ηχηρά ονόματα με ηχηρές θέσεις και δύναμη σε ποδοσφαιρικές ομάδες».

-Υπάρχουν, πάντως, πολλές συνομιλίες στις οποίες ακούγεται ο πελάτης σας, φαντάζομαι ότι δεν αρνείται πως είναι η φωνή του σε αυτές;

«Όχι, δεν το αρνείται, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ποιο είναι το νόημα της κάθε συνομιλίας και όχι η συνομιλία η ίδια».

-Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο πελάτης σας είναι βαριές, γίνεται ακόμη λόγος και για το ότι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. Τί σας έχει πει για αυτό;

«Είναι υπερβολή να μιλάμε για εγκληματική οργάνωση, για στήσιμο αγώνων και παράνομο στοίχημα όταν αναφερόμαστε σε μια ομάδα σαν την Ηλιούπολη, η οποία δεν έμπαινε ούτε στα δελτία του ΠΡΟ-ΠΟ. Νομίζω ότι είναι υπερβολικό και αυτό και αυτό θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε».
aekfans21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...