Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Απίθανο γκολ – φάντασμα στην Αργεντινή (video)

Picture for the South American Soccer Stub tem...Image via WikipediaΣοβαρό πρόβλημα όρασης είχε ο διαιτητής στην αναμέτρηση Independiente RivadaviaPatronato για τη Β’ κατηγορία Αργεντινής, αφού δεν είδε ένα πεντακάθαρο γκολ παρότι η μπάλα έφτασε μέχρι το βάθος της εστίας!
Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Primera B Nacional, το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων όταν ο Gonzalo Bazan εξαπέλυσε έναν κεραυνό από 30 μέτρα, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και κατόπιν στο βάθος της αντίπαλης εστίας, με τη μεσολάβηση του γκολκίπερ της Patronato.
Αντί όμως ο διαιτητής να κατευθυνθεί στην σέντρα και το σκορ να γίνει 2-0, διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, επειδή νόμισε ότι η μπάλα είχε βρει στο κάθετο δοκάρι. Στην πραγματικότητα όμως είχε χτυπήσει στον εσωτερικό στύλο του τέρματος, έχοντας περάσει τουλάχιστον ενάμιση μέτρο μέσα από τη γραμμή!
Για καλή τύχη του «τυφλού» Αργεντινού ρέφερι, η αναμέτρηση έληξε με το άνετο 3-0 υπέρ της Independiente Rivadavia και εκείνος γλίτωσε το… ξύλο για το γκολ που δεν καταλόγισε…
 
Δείτε το βίντεο με το απίστευτο γκολ που δεν μέτρησε:
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...