Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο καλός Κασίγιας και ο κακός Μουρίνιο


Τ
English: Marca newspaper logo Español: Logotip...
 (Photo credit: Wikipedia)
ριάντα χιλιάδες αναγνώστες της ιστοσελίδας της εφημερίδας  Marca, βαθμολόγησαν (από 1-10) τους παίκτες και τον προπονητή της Ρεάλ  Μαδρίτης και προέκυψε πως ο Κασίγιας κερδίζει τη μάχη με τον Μουρίνιο  

Στην κορυφή της κατάταξης λοιπόν είναι ο Ικερ Κασίιγιας με τον Σέρχιο Ράμος, με 6,9 βαθμούς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην επόμενη θέση, αφού έχει 6,6.

Ακολουθούν με 6 οι Τσάμπι Αλόνσο, Καγεχόν, Οζίλ και Μπενζεμά. Οσο για τον Μουρίνιο, είναι στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης,
μαζί με παίκτες όπως οι Κακά, Ντι Μαρία, Αρμπελόα, Κοεντράο, Εσιέν,Μόντριτς, Καρβάλιο. Η βαθμολογία; Μόλις 3,5!

Σύμφωνα με τους αναγνώστες της Marca λοιπόν, ο Κασίγιας κερδίζει τη μάχη με τον Μουρίνιο, αφού έχει και την  προτίμηση του κοινού.

English: Logo for El País Español: Logo de El ...
 (Photo credit: Wikipedia)
Παράλληλα, η εφημερίδα El Pais, αναφέρεται στον προβληματισμό του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σχετικά με τα τελευταία γεγονότα.

Ο Πέρεθ λοιπόν, έχει κάνει αρκετές συζητήσεις με δικούς του ανθρώπους στο συμβούλιο της Ρεάλ και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον προέτρεψαν να λάβει δραστικά μέτρα. Η El Pais , αναφέρει πως ένα ζήτημα είναι και τα 20 εκατ ευρω που θα πρέπει να πάρει ο Μουρίνιο σε περίπτωση που απολυθεί κατά τη διάρκεια της  αγωνιστικής περιόδου. Η ισπανική εφημερίδα, προσθεσε επίσης ότι η πρόταση του Ζινεντίν Ζιντάν, σε περίπτωση απόλυσης του Μουρίνιο, είναι ο Μαρσέλο Λίπι, ως προσωρινός βέβαια, έως τον Ιούνιο. Η  διερευνηση που έγινε έδειξε  πως ο Λίπι που είναι προπονητής στην Γκουαγκτσού στην Κίνα,  έχει ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο το οποίο μάλιστα λήγει σε δύο χρόνια.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...