Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αποθέωση Κασίγιας στην ανοιχτή προπόνηση της Ρεάλ

Σύνθημα στα χείλη των 7.000 φίλων της Ρεάλ Μαδρίτης που έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της «βασίλισσας» μετά τα Χριστούγεννα έγινε ο Ίκερ Κασίγιας.

Δεν είναι και στα καλύτερα του το «στρατόπεδο» των Μαδριλένων το τελευταίο διάστημα. Παρά το κρύο, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι πιστοί «Μαδριδίστας» βρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση της ομάδας του στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» για να εμψυχώσουν τους παίκτες για τη δύσκολη συνέχεια.

Η απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο να αφήσει στον πάγκο τον Κασίγιας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Μάλαγα… άναψε τα αίματα. Ωστόσο, οι φίλοι της Ρεάλ έδωσαν την… ψήφο τους προς το πρόσωπο του αρχηγού της, αποθεώνοντάς τον σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ στο τέλος πήγε προς το μέρος τους και τους μοίραζε τη φανέλα, τα παπούτσια και τα γάντια του.

Βέβαια, η προσοχή δεν ήταν στραμμένη μόνο στον Κασίγιας. Όλοι περίμεναν και τις αντιδράσεις του κόσμου προς τον «Special One». Φυσικά, δεν τον αποδοκίμασαν, παρά το γεγονός πως το κλίμα δεν είναι… υπέρ του αυτή τη στιγμή, αλλά τον χειροκρότησαν στο τέλος. Βέβαια καμία σχέση με την «αγκαλιά» που έδειξαν προς τον Ισπανό τερματοφύλακα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...