Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΚ: «Τρέχει» για φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την ΑΕΚ, καθώς τη Δευτέρα το πρωί θα πρέπει να έχει βρει τα χρήματα για να εκδώσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος έχει αρχίσει έναν ακόμη αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να μπορέσει η Ένωση να βγάλει τις ενημερότητες. Ακόμη το ποσό που χρειάζεται δεν έχει βρεθεί, ενώ στην ΑΕΚ ελπίζουν σε ταμειακή διευκόλυνση από τον Δημήτρη Βιντιάδη. Ο Έλληνας εφοπλιστής επιστρέφει την Παρασκευή από την Κίνα, όπου φέρεται να έκανε συμφέρουσες συμφωνίες και για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Εντός της ημέρας αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημητρέλο, προκειμένου να υπάρξει εκατέρωθεν ενημέρωση. Βέβαια, ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα επαναλάβει τα στενότατα περιθώρια για την εξέλιξη του ντιλ, ενώ θα ζητήσει άμεσα κάποια χρήματα, προκειμένου να πληρωθούν τα απαραίτητα ποσά σε ΙΚΑ και Εφορία, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να κάνει μεταγραφές.

Αν δεν τα καταφέρει, δεν θα έχουν, άμεσα τουλάχιστον, δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια της ΑΕΚ, οι Πετρόπουλος και Μητρόπουλος που έχουν ήδη συμφωνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...