Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Τραπέζι για την οικογένεια του Ολυμπιακού



Ξεχωριστή και γιορτινή θα είναι η αυριανή μέρα για τον Ολυμπιακό (Σάββατο, 29/12), καθώς η διοίκηση θα παραθέσει οικογενειακό δείπνο σε προπονητές και ποδοσφαιριστές.


Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια με πολλά μέλη και όπως σε όλες τις οικογένειες έτσι και σ' αυτήν, δεν λείπουν οι συγκεντρώσεις που βοηθούν στην σύσφιξη των σχέσεων.

Μια από τις πολλές συγκεντρώσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα λάβει χώρα και το Σάββατο (29/12) με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε.

Έτσι λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και γενικότερα η διοίκηση των Πειραιωτών αποφάσισε να παραθέσει δείπνο στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στο V'ammos.

Το δείπνο δεν θα είναι ανοιχτό, παρά μόνο σε όσους ανήκουν στην "ερυθρόλευκη" οικογένεια και είναι μια λαμπρή ευκαιρία για να ξεσκάσουν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές και να έρθουν ακόμα πιο κοντά με όλα τα μέλη της ομάδας.

Άλλωστε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πως πρώτο μέλημά του είναι να βλέπει ενωμένη την οικογένεια του Ολυμπιακού και γι' αυτό κάνει τις απαιτούμενες κινήσεις και στις γιορτές και μετά τις γιορτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...