Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΕΚ: «Καθάρισαν» Παππάς, Νοτιάς!

Το θέμα της αδειοδότησης της ΑΕΚ έληξε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς έβαλαν τα 4 εκατ. ευρώ που χρειάζεται η «Ένωση»!

Το θέμα της αδειοδότησης «καίει» την ΑΕΚ και με την καταληκτική ημερομηνία να πλησιάζει, δεν υπήρχε άλλος δρόμος από τους μεγαλομετόχους από το να βάλουν λεφτά. Ο Παππάς, λοιπόν, έβαλε τη Δευτέρα το ποσό των 2,3 εκατ. ευρώ για να γίνουν πληρωμές ενώ το καθήκον του έκανε και ο έτερος μεγαλομέτοχος, Νοτιάς, που ενημέρωσε ότι βάζει 1,7 εκατ. ευρώ! Το σύνολο 4 εκατ. ευρώ και αυτά ήταν τα χρήματα που χρειαζόταν η Ένωση, καθώς μετά από διακανονισμούς που έγιναν με τους ποδοσφαιριστές, νυν και πρώην, στους οποίους οφείλονται λεφτά, το ποσό έπεσε από τα 5,3 εκατ. ευρώ που ήταν αρχικά!

Αυτοί οι ποδοσφαιριστές, αλλά και προπονητές, είναι οι Μαντούκα, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Χέρσι, Μαϊστόροβιτς, Μπάγεβιτς, Γεωργαμλής, Μπουρουτζίκας.

Η ΑΕΚ, επομένως, έστω και την ύστατη στιγμή γλιτώνει την καταστροφή σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση της αλλά είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με αυτή την κατάσταση και αυτό το άγχος...

www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...