Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Φουλάρει» για ενδεκάδα ο Μιραλάς

Οι τραυματισμοί βασικών επιθετικών της Εθνικής Βελγίου ανοίγουν τον δρόμο της ενδεκάδας για τον διεθνή φορ του Θρύλου Κέβιν Μιραλάς εν όψει της αναμέτρησης με το Αζερμπαϊτζάν.

Την πόρτα της ενδεκάδας της Εθνικής Βελγίου «κτυπάει» με ιδιαίτερες αξιώσεις ο Κέβιν Μιραλάς. Ο 24χρονος πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, από τη στιγμή, όπου ο ομοσπονδιακός προπονητής των «Κόκκινων Διαβόλων» Ζορζ Λέεκενς αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στην γραμμή κρούσης εν όψει του κρίσιμου αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Λουκάκου εξακολουθεί να ταλαιπωρείται, ενώ και ο Οντεμβίγκι δεν υπολογίζεται λόγω ενοχλήσεων στον μηνίσκο. Πλέον, οι λύσεις για τον ομοσπονδιακό του Βελγίου είναι λιγότερες και τα Μέσα της χώρας βλέπουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που μάχεται για τη μία θέση της επίθεσης με τον Γέλε Βόσεν της Γκενκ, από την στιγμή κατά την οποία ο Βίτσελ θεωρείται ακλόνητος για την γραμμή κρούσης.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...