Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Βαλβέρδε: «Ξανά εκεί που πρέπει!» (video)



O προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, μιλώντας στην χορηγό εταιρεία της ομάδας, Vodafone, επισήμανε πως η ομάδα του επέστρεψε εκεί που έπρεπε, δηλαδή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Τι είπε για την συνέχεια.Αρχικά ο Βάσκος προπονητής τόνισε για τον φετινό τίτλο πως «είμαστε ευχαριστημένοι επειδή ξαναπήραμε το πρωτάθλημα μετά από μία χρονιά που δεν είχαμε παρει τον τίτλο. Έχουμε ξαναβάλει τον Ολυμπιακό εκεί που πρέπει να είναι. Νομίζω ότι παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και πως είχαμε την καλύτερη ομάδα. Είμαστε πάλι στην κορυφή. Είμαστε πάλι εκεί που πρέπει».

Για την συνεργασία των πρωταθλητών Ελλάδας με την Vodafone ισχυρίστηκε: «Είναι πάντα ευχάριστο όταν δύο τέτοιες εταιρείες πηγαίνουν μαζί. Και οι δύο είναι στην κορυφή. Η κάθε μία είναι η δυνατότερη στον τομέα της, ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και η Vodafone στην τεχνολογία».

Τέλος σχετικά με τις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές είπε: «Με το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να κερδίσει και τα τρία ματς που απομένουν. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά που έχουμε κάνει και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει όλη την χρονιά».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...