Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωσε Χάινκες η Μπάγερν Μονάχου

Penalty kick, game 1.FC Nürnberg vs. Bayer 04 ...Image via WikipediaΗ Μπάγερν ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι ο Γιουπ Χάινκες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2013 και θα είναι τεχνικός της ομάδας από το προσεχές καλοκαίρι.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν δεδομένη και το μόνο που απέμενε, για να επισημοποιηθεί ο γάμος, ήταν οι υπογραφές, κάτι που έγινε πολύ γρήγορα! Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν ότι ο Χάινκες αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας από την πρώτη Ιουλίου του 2011 μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2013. «Ο Γιουπ ήταν ο υποψήφιος που θέλαμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ήρθαμε σε συμφωνία και υπογράψαμε διετές συμβόλαιο. Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία με τον Γιουπ Χάινκες θα είναι άκρως επιτυχημένη», ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Μπάγερν, Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.
Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός των Βαυαρών, που θα παραμείνει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν μέχρι το τέλος της σεζόν, σχολίασε, «πέρα από τις εξαιρετικές σχέσεις που διατηρώ με τους διοικούντες την Μπάγερν, πάντα με εντυπωσίαζε ο άκρως επαγγελματικός τρόπος που δουλεύει αυτή η ομάδα. Έχω ήδη βρεθεί δύο φορές στον πάγκο της Μπάγερν και πάντα εκτιμούσα το κλίμα και την επαγγελματική ατμόσφαιρα. Ως τεχνικός της Μπάγερν, φυσικά, έχεις το καθήκον να είσαι επιτυχημένος. Ωστόσο, το θεωρώ πρόκληση, την οποία είναι πολύ ευχαριστημένος να πετύχω με την ομάδα τα επόμενα δύο χρόνια».
Πηγή: www.gazzetta.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...