Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Σούπερ Λιγκ: Τα είχαν βρει από πριν!

Μπορεί να προκάλεσε αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε χθες την άμεση παραίτηση του Μαρινάκη, όμως ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ τα είχε βρει από πριν με Γόντικα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Έκπληξη προκάλεσε σε όλους η… ησυχία που επικράτησε στο χθεσινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ. Από τη μία είναι λογικό, καθώς δεν έγινε επικύρωση της βαθμολογίας, κάτι που ζητούσαν οι περισσότερες ομάδες, ωστόσο από την άλλη είναι παράλογο, αφού πολλές ΠΑΕ ήταν αυτές που τις προηγούμενες ημέρες, επίσημα ή ανεπίσημα, είχαν κάνει λόγο για αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της λίγκας.

Μάλιστα, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός το βράδυ του Σαββάτου είχαν βγάλει και σχετικές ανακοινώσεις, στις οποίες ζητούσαν την άμεση παραίτηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού από τον προεδρικό θώκο της διοργανώτριας αρχής και τις οποίες μάλλον… ξέχασαν στο ΔΣ.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πήγαν καν στην Συμβούλιο, όπως έκανε και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Δημήτρης Γόντικας, που «επέστρεψε» μετά από τέσσερις μήνες, άκουσε τον λόγο του Μαρινάκη και στην συνέχεια αποχώρησε ικανοποιημένος. Καμία ένταση και κανένα αίτημα για παραίτηση, όπως δήλωσε και ο ιδιόκτητης του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση του από την συνάντηση.

Οι σημερινές πληροφορίες λοιπόν, αναφέρουν πως αυτή η εξέλιξη ήταν… συμφωνημένη. Πριν από το χθεσινό ΔΣ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επικοινωνία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων τους εξήγησε ότι θα παραιτηθεί μόλις επικυρωθεί η βαθμολογία, δηλαδή στις 11 Ιουλίου και ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φωνάζουν.

Εξηγημένοι και …όλοι φίλοι!

www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...