Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός - Κατάι: Πακετάρει και έρχεται!

Τα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη Σερβία για τον Αλεξάντερ Κατάι και τον Ολυμπιακό είναι κάθε μέρα και περισσότερα και τα γειτονικά Μέσα αναφέρουν ότι ο Σέρβος πακετάρει και πιάνει Λιμάνι!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportske.net, o Αλεξάντερ Κατάι πακετάρει τα πράγματά του και ετοιμάζεται να μεταβεί την Τρίτη στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Οι Σέρβοι στο κείμενό τους πραγματοποιούν αναφορά στις αντιδράσεις που υπάρχουν στις τάξεις της Βοϊβοντίνα για την παραχώρηση του Κατάι στον Ολυμπιακό, οι οποίες είναι ήπιες: «Στο Νόβι Σαντ δεν υπάρχουν σχόλια ή αντιδράσεις από το ότι όλα είναι τελειωμένα και ο ταλαντούχος παίκτης από τις αρχές της εβδομάδας θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στην είδηση για τον ερχομό του Κατάι στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού υπάρχουν δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Βοϊβοντίνα, Μίοντραγκ Πάντελιτς, ο οποίος υποστηρίζει ότι ««Δεν έχει συμβεί τίποτα συγκεκριμένο για τον Κατάι», ωστόσο ο συντάκτης επιμένει ότι ο εικοσάχρονος μεσοεπιθετικός είναι μια ανάσα από τους «ερυθρολεύκους».

Τέλος, το εν λόγω δημοσίευμα επικαλείται τον ελληνικό αθλητικό Τύπο και αναφέρει ότι η Βοϊβοντίνα θα λάβει ένα πόσο που δεν θα υπερβαίνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ τελικά, από εκεί που στην αρχή οι Σέρβοι ζητάγανε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...