Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ο Σισέ ως dj σε κλαμπ στη Χαλκίδα

Μετά απο μια επιτυχημένη παρουσία, ομολογουμένως, στα γήπεδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Σισέ πάει Χαλκίδα για μια βραδιά γεμάτη μουσική σε γνωστό νυχτερινό κλάμπ της Γλύφας.


Όσοι πιστοί προσέλθετε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011, για να απολαύσετε τον Σισέ σε ρόλο dj.... Αυτά είναι!!!!

Ο Παναθηναϊκός και η Λάτσιο περιμένουν τον Τζιμπρίλ Σισέ για να βάλουν τη μεταγραφή στην τελική ευθεία!

Ελλείψει προτάσεων στα? ύψη (7-10 εκατ. ευρώ) που επιθυμούν οι «πράσινοι», με την οικονομική κρίση να επηρεάζει όλο και περισσότερο τη διεθνή αγορά και με δεδομένες τις προτιμήσεις του Γάλλου άσου και της? συζύγου του για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ, το γεγονός ότι ο Σισέ δέχτηκε να συζητήσει με τους Ρωμαίους και με διάθεση να βρεθεί «χρυσή τομή» στη μεταξύ τους διαφορά (ο Σισέ ζητάει 2 εκατ. ευρώ, η Λάτσιο δίνει 1,6 εκατ. ευρώ) φέρνει τον ΠΑΟ σε θέση ετοιμότητας για να ανάψει το «πράσινο φως» στην παραχώρηση του 30χρονου επιθετικού!

Το σημερινό ραντεβού του τεχνικού διευθυντή της Λάτσιο Ιγκλι Τάρε με τον Φιλίπ Πιολά, ατζέντη του Σισέ, πιθανότατα σε γαλλικό έδαφος όπως ανέφεραν χθες τα ιταλικά Μ.Μ.Ε., θα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη της υπόθεσης. Αν οι δύο πλευρές «δώσουν» τα χέρια, ο Τάρε θα έρθει στην Αθήνα αύριο ή μεθαύριο για να αποσπάσει και το «ναι» του Παναθηναϊκού! Τη στιγμή που η διοίκηση του «τριφυλλιού» θεώρησε ότι τυχόν πρωθύστερη δική της συμφωνία με τη Λάτσιο θα ήταν άνευ ουσίας, καθώς το «κλειδί» στη μεταγραφή του Σισέ είναι πρώτα να δελεαστεί και να αποδεχτεί ο ίδιος μια προσφορά, έμεινε σε ρόλο παρατηρητή και θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μόνο αν συναινέσει ο διεθνής κυνηγός.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία θέλουν την πρόταση των «μπιανκοσελέστι» στον ΠΑΟ να σταματάει στα 5 εκατ. ευρώ, αλλά το ποσό μπορεί να αλλάξει αν η Λάτσιο... αφαιρέσει από τα χρήματα του Παναθηναϊκού την όποια αύξηση κάνει στον Σισέ για να τον πείσει να υπογράψει.
Ενδεχόμενες δυσκολίες ίσως προκύψουν από τον... όρο που θέτει η διοίκηση και ο τεχνικός της Λάτσιο «να πωληθεί οπωσδήποτε ένας επιθετικός προκειμένου να αδειάσει θέση για τον Σισέ»... Πρώτος υποψήφιος είναι Αργεντινός Μάουρο Ζάρατε, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης, και δεύτερος ο Σέρτζιο Φλοκάρι που φλερτάρει με την Πάρμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...