Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τώρα ψάχνει τον αντι-Σισέ!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ζητάει 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από τη Λάτσιο, με την ιταλική ομάδα να μην είναι διατεθειμένη να τα δώσει και για αυτό φέρεται να κοιτάζει άλλους παίκτες για τη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μέσω του εκπροσώπου του, Φιλίπ Πιολά, δεν απαντά θετικά στους Ρωμαίους καθώς έχουν διαφορά στις οικονομικές απαιτήσεις παρότι υπάρχει συμφωνία με το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει το ιταλικό έντυπο, ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο δεν θα δώσει πάνω από δύο εκατομμύρια ευρώ καθώς τα... πρόσφερε στον Μίροσλαβ Κλόζε. Έτσι, οι «λατσιάλι» φέρονται να εξετάζουν και εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση. Η περίπτωση να δώσουν στον Τζιμπρίλ Σισέ τα χρήματα που αξιώνει είναι αν πουληθεί κάποιος από τους ήδη υπάροχντες επιθετικούς στο ρόστερ της ιταλικής ομάδας.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως... αντι-Σισέ είναι του Νταβίντ Τρεζεγκέ, του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και του Βένταντ Ιμπίσεβιτς. Πάντως, υφίσταται έντονο ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μάουρο Σάρατε. Οι Άγγλοι προσφέρουν μέχρι και 25 εκατομμύρια ευρώ, για να αποκτήσουν τον Αργεντινό επιθετικό της Λάτσιο στο «Σίτι οβ Μάντσεστερ».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...