Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ο «δειλός» Πάου Γκασόλ στο πλευρό των Ισπανών αγανακτισμένων (βίντεο)

Pau Gasol of the Los Angeles Lakers, SpainImage via WikipediaΣτο πλευρό των Ισπανών αγανακτισμένων στάθηκε ο Pau Gasol, αλλά μάλλον το μετάνιωσε, καθώς δεν απέφυγε το… άγριο «κράξιμο» από τηλεοπτική εκπομπή, η οποία τον κατηγόρησε ότι είναι δειλός και μιλάει εκ του ασφαλούς, από την άνεση της έπαυλής του στο Λος Άντζελες…

Ο αστέρας του NBA τάχθηκε υπέρ των συμπατριωτών του που διαμαρτύρονται για την πολιτική της κυβέρνησης υποστηρίζοντας ότι έχουν κάθε δικαίωμα να διαδηλώνουν καθώς «… η κατάσταση στη χώρα είναι δύσκολη, πολύ δύσκολη». Μπορεί οι αγανακτισμένοι να βρήκαν έναν «λαμπερό» σύμμαχο, αλλά δεν πείστηκαν όλοι για τις αγαθές προθέσεις του άσου των Lakers.

Ο Jose Javier Esparza, μάλιστα, όταν κλήθηκε από το οικονομικό – ενημερωτικό κανάλι Intereconomia να σχολιάσει τις απόψεις του Gasol, δεν ήταν καθόλου ευγενικός και δε «μάσησε» τα λόγια του. «Το να τον ακούω να επαινεί το κίνημα «15-Μ»,μου φαίνεται πολύ απλά απαράδεκτο», είπε και στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο επιθετικός: «επειδή είναι αδαής, επειδή προκαλεί σύγχυση στην ισπανική κοινή γνώμη και επειδή είναι δειλός».
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...