Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Επεισόδιο Μπέου-Κούγια στην Γλυφάδα!

Φραστικό επεισόδιο Αχιλλέα Μπέου-Αλέξη Κούγια. Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια όταν βρέθηκαν τετ α τετ σε καφετέρια της Γλυφάδας! Μήνυση κατέθεσε ο Κούγιας

Αχιλλέας Μπέος και Αλέξης Κούγιας μια κόντρα η οποία φαίνεται πως θα έχει πολλά "επεισόδια" κατ επέκταση της υπόθεσης με τα "ύποπτα" παιχνίδια.

Ένα από τα νέα επεισόδια του σήριαλ παίχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης (18/12) σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας όταν οι δύο άνδρες ήρθαν τετ α τετ, κάτι που έδειξε πως πλέον δεν μπορούν να συμβιώσουν στο ίδιο μέρος για αρκετή ώρα.
Συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Μπέος καθόταν με παρέα στην καφετέρια και λίγο αργότερα εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας που με τη δική του παρέα επιχείρησε να καθίσει λίγο πιο δίπλα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μόλις τον είδε του επιτέθηκε φραστικά και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην πιαστούν στα χέρια!

Το συμβάν ναι μεν έληξε εκεί, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αλέξης Κούγιας έχει υποβάλει μήνυση στον Αχιλλέα Μπέο, οπότε ένα ακόμη θέμα των δύο ανδρών παίρνει τη δικαστική οδό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...