Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ενδιαφέρον Γερμανών για "Φέτφα"

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τον Ιανουάριο ο οποίος  δεν προβλέπει μόνο την απόκτηση παικτών, αλλά και την παραχώρηση ορισμένων…

Πιο ειδική περίπτωση είναι αυτή του Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ο Ζαρντίμ το σκέφτεται  αν θα τον δώσει δανεικό... Είναι δεδομένο, όμως, πως δεν θα δοθεί σε ελληνική ομάδα.
Ο «Φέτφα»  έχει προτάσεις από τη Γερμανία και εκεί είναι πιθανό να πει το ναι και να αγωνιστεί ως δανεικός. Η Μόναχο 1860, η Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά και η Χόφενχαϊμ είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Από κει και πέρα ο  Ολυμπιακός θα κάνει μόνο μία μεταγραφή ενός αμυντικού χαφ και θα αρκεστεί σε αυτό. Άλλωστε, για την άμυνα είναι σημαντική η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από το νέο έτος σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα αρχίσει να μπαίνει και ο Πίνο.

Το ρόστερ μεγαλώνει και ο Ζαρντίμ θέλει να το περιορίσει, κάτι που σημαίνει πως θα παραχωρήσει κάποιους παίκτες ως δανεικούς.Ο Τάσος Παπάζογλου, ο Γιάννης Ζαραδούκας, ο Γιάννης Φετφατζίδης και ο Ανδρέας Τάτος είναι οι βασικοί υποψήφιοι για... δανεισμό.

Τον Παπάζογλου τον έχει ήδη ζητήσει ο Αρης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον δείχνει και ο Πανιώνιος. Ο Ζαραδούκας  φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του ΟΦΗ όσο και του Πλατανιά ενώ πολλές είναι οι ομάδες που ζητάνε και τον Ανδρέα Τάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...