Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Μπάσκετ Α1: Πανιώνιος και Ρέθυμνο στο πρόγραμμα για τους «αιώνιους»

Τις αναμετρήσεις των δύο κορυφαίων ελληνικών ομάδων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο (19:00) και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ το Ρέθυμνο (19:15).


Οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να αποδειχθούν πολύ δύσκολος για τους «πράσινους», που παρά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας έδειξαν ότι δεν διάγουν την καλύτερη φόρμα τους και θα πρέπει να κοπιάσουν πολύ απέναντι στους αξιόμαχους γηπεδούχους.


Από την άλλη πλευρά, ο γηπεδούχος Πανιώνιος καλείται να αντιδράσει μετά τις δύο συνεχείς ήττες που γνώρισε στην Α1, από τη Νέα Κηφισιά και τον Άρη, προκειμένου να εδραιώσει την παρουσία του στην Τρίτη θέση.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα θα ξεκινήσει στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ομάδα της Κρήτης, η οποία θα αγωνιστεί χωρίς άγχος απέναντι σε έναν καταφανώς ανώτερο αντίπαλο, που πάντως έχει να διαχειριστεί τα… ψυχολογικά του από την ήττα της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι που φαινόταν δικό του αλλά το έχασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...