Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός: Σε άριστο κλίμα η συνάντηση Μαρινάκη-Πλατινί

Με κολακευτικά λόγια για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, αλλά και την ευαισθησία που δείχνει σε κοινωνικά ζητήματα αναφέρθηκε ο Μισέλ Πλατινί στο Βαγγέλη Μαρινάκη, στη διάρκεια του γεύματος που είχαν σήμερα το μεσημέρι...

.
Στη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν οι δύο άνδρες (παραβρέθηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ), αναφέρθηκαν κυρίως σε θέματα ποδοσφαίρου, με κυριότερο αυτό της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής. Επίσης συζήτησαν για τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών (και συγκεκριμένα το ζήτημα για τα δικαιώματα περί τρίτων), τα συμβόλαια και άλλα ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Ο «ισχυρός άνδρας» της UEFA δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εφετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την εικόνα του τα τελευταία χρόνια στημν κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Ο Πλατινί δεν έκρυψε στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ότι έχει εντυπωσιαστεί με την άνοδο που παρουσιάζει ο σύλλογος, ενώ του συνέστησε να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο επισημαίνοντας ότι «αποτελείτε παράδειγμα προς μίμηση».

Αφορμή για το σχόλιο αυτό του Γάλλου κορυφαίου παράγοντα έπαιξε η συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, η οποία έχει κερδίσει θετικότατες εντυπώσεις από τους υπεύθυνους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...