Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ζακ Ράιτ: Αποχαιρέτησε τους Γερμανούς και έρχεται στον Παναθηναϊκό


Η Γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Ζακ Ράιτ, με τον Αμερικάνο και κάτοχο βοσνιακού διαβατηρίου, να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Αθήνα (αναμένεται αύριο), προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. 




Ο Ράιτ θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague και θα κάνει πιθανόν ντεμπούτο την ερχόμενη εβδομάδα, στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του Top-16.


«Ο Ζακ Ράιτ και ο Νόβιτσα Βελίτσκοβιτς δεν αποτελούν πλέον μέλη της Μπάμπεργκ. Ο Ράιτ, που το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει για ένα χρόνο, μετακινείται άμεσα στον Παναθηναϊκό», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της γερμανικής ομάδας.

Στην ιστοσελίδα της Μπάμπεργκ φιλοξενείται και δήλωση του προπονητή του συλλόγου, Κρις Φλέμινγκ, που αφήνει  αιχμές για τον Αμερικανό παίκτη «Είχαμε αποκτήσει τον Ράιτ για βασικό γκαρντ, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις. Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός τον ζήτησε για δεύτερη φορά, οι δύο πλευρές συμφωνήσαμε πως μία αλλαγή θα ήταν προς όφελος όλων. Του ευχόμαστε το καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του» είπε ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...