Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός: Κόντρα στον φορμαρισμένο ΟΦΗ με στόχο το αήττητο

Χωρίς αμφιβολία το προσεχές ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κλέβει το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, όμως οι παίκτες του Μίτσελ θέλουν κόντρα στον ΟΦΗ να διευρύνουν το αήττητό τους σερί στο πρωτάθλημα


Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την πρώτη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Champions League.


Πριν από αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, όμως, υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2).

Οι Πειραιώτες έχουν ξεφύγει στο πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και βρίσκονται αγκαλιά με το 41ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Μπορεί ο αποψινός αγώνας να μην έχει τεράστιο ενδιαφέρον, όμως για τους παίκτες του Μίτσελ αποτελεί κίνητρο η διατήρηση του αήττητου σερί που έχει εδώ και πάρα πολύ καιρό η ομάδα.

Επίσης, πολλοί από αυτούς θέλουν να αποδείξουν στον Ισπανό τεχνικό πως αξίζουν μία θέση στο αρχικό σχήμα για το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης.

Από την πλευρά του, και ο 51χρονος προπονητής έδειξε να έχει στο μυαλό του το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους», κάτι αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άφησε εκτός αποστολής τους Μαρκάνο, Μανιάτης, Ντινγκά, Τσόρι και Ολαϊτάν.

Όλα δείχνουν ότι αυτοί θα είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Γιουνάιτεντ.

Στο σημερινό ματς, τώρα, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μασάντο και ο Σάμαρης. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέρεζ (ή Κάμπελ), Σαβιόλα, Φουστέρ και Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Βαλντές και Τόρες.

Προϊστορία

Η έδρα του ΟΦΗ δυσκόλευε παλιότερα τον Ολυμπιακό, αλλά τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει αλλάξει. Σε σύνολο 38 αγώνων στην Α' Εθνική, ο ΟΦΗ έχει 10 νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» 13 και οι ισοπαλίες είναι 15.

Στα τελευταία 4 ματς στην Κρήτη
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

02/03/13 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-4 (9', 78' Τζεμπούρ, 69' Βλαχοδήμος, 86' Παπαζογλου)
04/03/12 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-2 (45' Χολέμπας, 54' Καζίμ)
28/09/08 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-0
20/01/08 Ο.Φ.Η.-Ολυμπιακός 0-1 (16' Νούνιες)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...