Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ Λίγκα: Μάχη παραμονής στα Χανιά

Πέντε συναντήσεις περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, εκ των οποίων ξεχωρίζει το ντέρμπι του… «βυθού» ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Άρη.


Χωρίς υπερβολή, πρόκειται για μια αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη των δύο συλλόγων στο φετινό πρωτάθλημα. 


Οι γηπεδούχοι πασχίζουν να απεμπλακούν από τη 16η θέση, ο κάτοχος της οποίας θα συμμετάσχει στα πλέι οφ για την παραμονή, ενώ οι «κίτρινοι» είναι τελευταίοι και δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να «ξεκολλήσουν» από τη 18η θέση.

Από εκεί και ύστερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εντός έδρας παιχνίδια και για τις τρεις ομάδες που βρίσκονται πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στην κατάταξη. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον Πανθρακικό, ο Ατρόμητος στο Περιστέρι την Ξάνθη και ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Εργοτέλη.

Στον πέμπτο και τελευταίο κυριακάτικο αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί στους «Ζωσιμάδες» τη Βέροια, που με τη σειρά της παίζει επίσης τα τελευταία χαρτιά στο τραπέζι της παραμονής.

Η «βασίλισσα του βορρά» είναι προτελευταία και το περιθώριο έχει στενέψει πολύ, όμως ο «Άγιαξ της Ηπείρου» κάθε άλλο παρά αδιάφορος θα εμφανιστεί, αφού με νίκη θα φτάσει στους 35 βαθμούς και ουσιαστικά θα «κλειδώσει» την παρουσία στη Σούπερ Λίγκα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα:
15:00 Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (Novasports 2)
17:15 Ατρόμητος-Ξάνθη              (Novasports 2)
17:15 Πλατανιάς-Αρης                (Novasports 3)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια        (Novasports 7)
19:30 ΠΑΟΚ-Πανθρακικός         (Novasports 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...