Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Ηρακλής-Παναθηναϊκός [ 1 - 3 ]

Μετά από τρία αρνητικά αποτελέσματα (δύο ήττες και μία ισοπαλία) ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ, που ήταν ο δημιουργός και των τριών τερμάτων, οι "πράσινοι" επικράτησαν 3-1 του Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο" στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε το "πρώτο πιάτο" της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πετρόπουλος στο 4΄, 51΄ και ο Χριστοδουλόπουλος στο 83΄ ήταν οι σκόρερ του "τριφυλλιού", ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 36΄ ο Μαχόπ.

Οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν νωρίς και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου απειλήθηκαν από τον Ηρακλή, ο οποίος ισοφάρισε χωρίς να κάνει άλλη φάση. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ ανέβασε στροφές, πέτυχε άλλα δύο γκολ και έφτασε άνετα στη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

4΄: Καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Σισέ και σέντρα ακριβείας για τον Πετρόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι γράφει το 0-1.

36΄: Συρτή σέντρα του Αραμπατζή, ο Επαλέ στρώνει στον Μαχόπ που με εύκολο κοντινό σουτ ισοφαρίζει... 1-1.

51΄: Σε φάση... καθρέφτη με το 0-1 (από την άλλη πλευρά και με το τελείωαμα να γίνεται με σουτ και όχι με κεφαλιά), ο Σισέ σερβίρει και ο Πετρόπουλος σκοράρει...1-2 

83΄: Πάλι από προσπάθεια (και σουτ) του Σισέ, ο Χριστοδουλόπουλος παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του Ελευθερόπουλος και με εύκολο κοντινό πλασέ διαμορφώνει το 1-3.

ΣΚΟΡΕΡ: 35' Μαχόπ - 4', 50' Πετρόπουλος, 83' Χριστοδουλόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 62' Κυριαζής, 74' Λίμα - 72' Κατσουράνης, 78' Καντέ, 83' Ζιλμπέρτο
ΗΡΑΚΛΗΣ: Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής (69' Καϊτά), Λίμα, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Ντάνι, Κανακούδης (69' Ρόμπλες), Μάρα, Ζερκά, Μαχόπ (81' Βουτσιάς), Επαλέ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (39' Ιωαννίδης), Σαριέγκι (90' Σεϊταρίδης), Καντέ, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Μαρίνος, Καραγκούνης, Πετρόπουλος (70' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...