Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Προεδρικό μήνυμα για διπλό

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, με μήνυμα που έστειλε στους παίκτες μέσω των συνεργατών του, ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την κρισιμότητα του αγώνα της Τούμπας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θεώρησε σκόπιμο ότι δεν χρειάζεται να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του Ρέντη την παραμονή του εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» έστειλε μέσω των συνεργατών του σαφές μήνυμά του στους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να «αλώσουν» την Τούμπα και να επιστρέψουν από τη Θεσσαλονίκη και… μαθηματικά πρωταθλητές το βράδυ της Κυριακής!

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη επί του ΠΑΟΚ εξασφαλίζουν και μαθηματικά τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή, παίρνοντας παράλληλα γλυκιά… εκδίκηση για τον άδικο αποκλεισμό τους από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Άλλωστε, οι παίκτες του Ολυμπιακού γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν στο παιχνίδι της Τούμπας και αυτό τους τόνισε ο μεγαλομέτοχος μέσω των συνεργατών του. «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε», ήταν το... λιτό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...